Dag 33 - 3 augustus
Dag 33 - 3 augustus - Santa Cruz
Laatste nacht in de camper....
21:30 lokale tijd - camping
Vandaag stonden we lekker bijtijds op om een mooie dag tegemoet te gaan met als bestemming: Een mega designer outlet! Om 9 uur vertrokken we met nog lege maagjes, omdat het iets te vroeg was, naar de Gilroy Premium Outlet. Rond een uurtje of 10 stopten we bij een parkeerplaats met wat winkels, waar we bij de starbucks hebben genoten van een suuuperlekker ontbijt (zo lekker zelfs, dat Sjaan, die al een croissantje op had, na het proeven van Liekes stukje cake er nog een voor zichzelf ging halen). Hier hebben we even lekker gezeten met de coffee's, frappucino en stukjes cake, waarna we nog wat kleine boodschapjes hebben gedaan in de supermarkt. 10 over half elf vertrokken we van de parkeerplaats en na nog een klein uurtje rijden kwamen we eindelijk bij het winkelcentrum aan! Het is echt gigantisch, ongeveer even veel winkels als in leidschenhage, maar dan veel designer winkels en alle winkels zijn 20x zo groot. Er waren vier aparte blokken waar allemaal aparte parkeerplaatsen bij waren, Amerikanen rijden dus met de auto van winkel naar winkel. Wij deden het gewoon met de benenwagen! We zagen een aantal leuke winkels, wat resulteerde tot 4 grote en 2 kleine tassen vol met kleding en een paar andere dingetjes. Heerlijk meidendagje gehad dus (hebben we eigenlijk elke dag, maar oke!). Rond half 3 hadden we toch wel onwijze honger gekregen en hebben we onze maagjes gevuld met lekkere big mac menu's. rond 3 uur reden we weg van de parkeerplaats na nog even te tanken. Weer in 2 uurtjes terug naar de camping gereden waar Lieke en ik lekker gingen voetballen, terwijl Sjaan en Ellen de camper gingen opruimen en schoonmaken. Want ja, morgenochtend leveren we de camper in. Schokkend hè? Voor ons in ieder geval wel, want ookal storen we ons onwijs aan sommige dingen in de camper, toch is het voor bijna 5 weken ons huisje geweest! Ik bedoel hallo, we hebben hiermee wel in Vegas en aan de South rim van de Grand Canyon gestaan, en zelfs midden in woestijnen! Dat is toch een raar gevoel. Morgen willen we al om half 8 's ochtends vertrekken, want nadat we de camper in hebben geleverd gaan we naar San Francisco. Hoe eerder ingeleverd, hoe meer tijd in Frisco! We hebben er enorm veel zin in, maar toch wordt morgen een deel van de vakantie afgesloten. Maar morgen beginnen we wel weer een onwijs leuk nieuw deel. Dus morgen een stukje vanuit Frisco! Kusjes Seal.