Dag 36 - 6 augustus
Dag 36 - 6 augustus - San Francisco
Oink, oink, oink!
19:00 lokale tijd - hotel
Vandaag was weer een leuke dag. We stonden niet te vroeg op en na in de hotelkamer een stukje cake te hebben gegeten, gingen we met de cablecar naar port of San Francisco. Erg leuk om eens in die cable car te zitten, of eerder geezgd eraan te hangen. We kwamen aan bij de port of San Francisco, waar we gister met de boot aan kwamen, en hier hebben we lekker ontbeten in een schattig breakfasthouse. We liepen helemaal naar de Fishermanns warf. Hier deden we een tijdje over en ondertussen zagen we mooi uitzicht over de Bridges en Alcatraz. Ook kwamen we onderweg een corn-dog kraampje tegen. Dit stond al de hele vakantie op mijn lijstje maar hadden we bewaard voor in San Francisco aan het water. Dit was dus het perfecte moment, en we wisten allemaal niet precies wat het was. Het was een hotdog op een stokje, maar het broodje was extra lekker en we hebben hier erg van genoten, super lekker! Ik zeg we doen er nog eentje in New York! Dit was rond een uurtje of 12. toen gingen we naar pier 39, de beroemde pier. Was erg gezellig, veel winkeltjes, muziek en allemaal vrolijke mensen. Erg leuk om te zien. Ook zagen we de beroemde sealions op de pier, een grappig gezicht waar we in totaal zeker wel een half uur hebben gekeken. We liepen nog verder over de pier en over de fishermann's warf, lunchden met een subway broodje en kochten I (L) SF shirts. Nu hebben we ze al van SF, LV en LA! En binnenkort ook NY haha! Daarna hebben we nog een ijsje gegeten. Een superlekker ijsje en je kon de bolletjes zelf samenstellen en dan maakten ze het ijs voor je! Erg van genoten maar wel erg groot! We waren erg moe en besloten met de bus terug te gaan naar het hotel, waar we onze bagage opgehaald hebben en in een te klein busje naar het andere hotel dichtbij het vliegveld zijn gereden, waar we de allereerste nacht van deze vakantie ook hebben doorgebracht. Erg sentimenteel, we hebben nog maar zo kort in Amerika! Echt heel erg jammer, maar gelukkig hebben we nog een van de grote hoogtepunten: NEW YORK! Morgenochtend vertrekken we om 7 uur, dus moeten we 5 uur op het vliegveld zijn. We staan dus rond half 4 al lekker vroeg op! Lieke en ik hebben net in de lobby lekker zitten ipadden terwijl Sjaan en Ellen op de kamer een filmpje keken. Nu gaan we eten bij Denny's tegenover het hotel, waar we de eerste avond in Amerika ook hebben gegeten... Geeft een raar gevoel, maar wel grappig. Gelukkig hebben we New York nog, anders was de vakantie afgelopen! Dus morgen een stukje vanuit new York, haha! Kusjes.