Dag 6 - 7 juli
Dag 6 - 7 juli - Mariposa
DE IPHONE 4 IN M'N HANDEN GEHAD!
20:30 lokale tijd - Camping KOA Mariposa
Vandaag hebben we niet zo veel gedaan. Ten minste, een chilldagje gehad. We begonnen met 's ochtends even de camper bij de garage te brengen, waar een hele aardige man ons heeft geholpen met de koelkast en de vriezer die het weer perfect doen! Daarna zijn we naar het stadje geregen waar wat winkeltjes waren. Eerst even een ijsje gegeten in de mcdonald's, hartstikke lekker met die hitte. Toen bij de starbucks een beker koffie gehaald voor Ellen en Sjaan, en Lieke en ik zijn toen naar de telefoonwinkel gelopen die bijna naast de starbucks stond. Hier had ik namelijk een reclame van de nieuwe iphone 4 gezien en ik wilde wel even kijken of ze hem hier hadden. We kwamen binnen en er was een man die er net 10 minuten geleden een gekocht had. En hij duwde hem zo in mijn handen en zei: ‘here, take a look at it if you want to'! nou, dat wou ik natuurlijk wel! Hij is supermooi, mooi beeld en alles gaat heel snel. Het is een mooi vierkant dingetje met wel 3 camera's (of nee, 2 camera's en een flitser). Hij is wel zwaar in je handen! Maar dat was even leuk om mee te kijken. Daarna hebben we nog wat boodschapjes gedaan in een supermarkt. Rond 4 uur gingen we met de camper weer terug en zagen een pizza-hut waar we zijn gestopt. Om te parkeren moesten we een klein straatje in, waar een paar oude western-huisjes stonden. Op het trottoir van één zo'n huisje stond een man in een blouse met een cowboyhoed op gitaar te spelen en keihard te zingen. Een paar mensen stonden ervoor een beetje met elkaar te praten. Alsof je in een oude Amerikaanse film bent gestapt. Toen vier pizza's besteld bij de zogenaamde ‘Pizza Factory', en die meegenomen naar de camping. We hadden allemaal een small, maar die was net zo groot als bij ons een medium pizza. We hadden de helft opgegeten en zouden de andere helft in de avond eten. Het is een van de lekkerste pizza's die we ooit gegeten hebben. Toen zijn we met zijn vieren lekker gaan zwemmen en hebben we nog wat contact opgedaan met Nederlanders die, big surpise, bijna precies dezelfde reis gingen maken. Altijd gezellig. Heerlijk WIFI aan de rand van het zwembad dus daar waren we wel even zoet mee. Nadatwe een paar uur gezwommen hadden en ook de hoogtepunten van Nederland - Uruguay op youtube terug gekeken hadden gingen we weer terug naar de camper. Hier hebben we de rest van de pizza opgegeten als avondeten en nu zitten we de rest van de reis te plannen. Alles wat ik hoor wat Sjaan en Ellen zeggen maakt me superenthousiast. Binnenkort gaan we echt gave dingen doen!
Ps: leuk al die reacties op de verhalen! Motiveert ons om te blijven schrijven, haha! En leuk om te zien dat deze reis ook door jullie gevolgd wordt!
Kusjes