Dag 8 - 9 juli

Dag 8 - 9 juli - Barstow

Wát een omgeving

18:50 lokale tijd - Camping in Barstow: KOAcamping.

Vanmorgen stonden we héél vroeg op, want we hadden een lange reis voor de boeg. Het plan was om te rijden naar Barstow, daar wat te winkelen en een ghost town te bezoeken, daar te overnachten en de dag erna naar Las Vegas te rijden. Alleen de trip naar Barstow zou al 7 uur zijn! Dus we stonden in alle vroegte op om vervolgens ook vroeg te vertrekken. We stonden op de natuurcamping en hadden dus geen stroom, dus geen broodrooster om te gebruiken. En aangezien de boterhammen die we hebben alleen lekker zijn als ze geroosterd zijn, besloten we zonder ontbijt te vertrekken. Later hebben we bij de Mcdonald's ontbeten met hot cakes (pancakes met stroop, en ook al was het bij de Mac, het was echt superlekker!). Het was een lange vermoeiende reis, maar de omgeving was prachtig. Aan weerskanten van de weg lange vlaktes met af en toe en winkeltje, benzinestation, huizen of gewoon koeien. Heel bijzonder allemaal. De vlaktes leken net woestijn te zijn, en de bomen die erop stonden waren heel apart. We besloten 's middags even te stoppen om de benen te strekken. Het gevoel dat ik kreeg toen ik de camper uit stapte, was alsof je in een bloedhete sauna stapt. Wat was het heet daar! Even snel de benen gestrekt en wat foto's gemaakt. Vervolgens onze reis voort gezet. We kwamen rond 2/3 uur aan op de camping, maar besloten niet meer te gaan winkelen of naar de ghost town te gaan. We waren allemaal kapot en het was te heet om ook maar iets te gaan doen, vandaar we lekker de hele dag in het zwembadje hebben gelegen. We hebben hier een erg mooi plekje met een klein beetje schaduw, je kijkt uit op een ‘woestijnvlakte' met aan het einde van de horizon wat bergen, waar in hollywood letters: calico staat. Erg leuk gezicht. We gaan zo lekker eten en sluiten af met Marsmellows en popcorn voor de BBQ! Gaaf hè!? We gaan waarschijnlijk morgen de ghost town bezoeken en hebben er zin in. Hopelijk sterven we niet in die hitte!

22:11 lokale tijd - camping
We boffen, we hebben namelijk de zon onder zien gaan achter de bergen. Een prachtig gezicht. Net zijn Lieke en ik nog heerlijk een uur gaan zwemmen om nog af te koelen. Als je in het zwembad op je rug lag, zag je de mooiste sterrenhemel die je ooit hebt gezien. Echt super. Morgen LAS VEGAS!! Liefs en groetjes

Jan

Gaaf om jullie verhalen te lezen; ik herken er heel veel van toen wij in de US waren. Geniet ervan en maak veel foto's. Groet uit Ederveen Jan

Marijke

In Barstow hebben wij ooit op passende - Amerikaanse - wijze de 40e verjaardag van Jan gevierd. Jan wilde gezellig uit eten: hebben we gedaan maar dan bij de Mac. Lidian en ik hadden haast, want onze lievelingsserie kwam op tv en in de VS lagen ze zeker 1 serie voor! Jan was wat minder te spreken hierover, geloof dat we t later wel goed hebben gemaakt....
Have fun en @Anne:blijf schrijven heel leuk!!

steef

wat heerlijk klinkt dat allemaal! vooral die sterrenhemel vanuit het zwembad! Dames, heel veel plezier in Las Vegas! en: pas daar vertrekken als je miljonair bent! dus gewoon doorspelen, trekkasten, dobbelen, pokeren laat S+E maar flink inzetten.
ik volg jullie verhalen! doei