Dag 10 - 11 juli

Dag 10 -11 juli - Las Vegas

O-ver-wel-dig-end

23:06 lokale tijd - Camping

Wauw, wat een dag. Heerlijk uitgeslapen en ontbeten met pancakes. Lieke en de kinderen van het andere gezin gingen rond 11 uur een duik nemen in het zwembad, de ouders en ik gingen naar de bar om een plekje te zoeken in de campingbar waar we met zijn allen Nederland-Spanje gingen kijken. En ja, om half 12 kwamen ook de anderen aan in hun natte bikini's om lekker voetbal te kijken. De bar zat vol met Nederlanders dus dat was hartstikke gezellig. Toen er verlenging kwam begon het wel een beetje te kriebelen, aangezien we vandaag Las Vegas op de planning hadden staan en we daar niet pas laat in de middag wilden zijn. Je kan wel raden dat de sfeer na het eindsignaal niet optimaal was. Maar we zetten ons over de teleurstelling heen, want we gaan wel mooi naar VEGAS vandaag! We aten nog wat stukjes pizza als lunch en we reden met zijn negenen in een zeven persoons camper naar Vegas. We parkeerden vlakbij een megahotel, namelijk het mandalay bay hotel. Na hier wat te hebben rondgekeken, liepen we het grote luxor hotel in, een echt hoogtepunt. Sjaan en ik vinden dit hotel, dat de vorm heeft van een grote pyramide met een enorme Sfinx ervoor, namelijk helemaal geweldig. We wisten niet wat we zagen toen we binnenkwamen. Eerst had je de hal waar je kon inchecken, en vervolgens een gigántisch casino! Maar dan ook echt gigantisch! We liepen erdoorheen en kwamen via een soort brug die de twee hotels verbond uit bij het exinogwat hotel, een hotel dat de vorm heeft van een megakasteel. Toen we dit hotel uitkwamen wisten we niet wat we zagen. We stonden nu echt op downtown Las Vegas, en we zagen het ‘New York New York' gedeelte. Hoe dat eruit zag? Empire state building, chrysler building, vrijheidsbeeld, allemaal nagemaakt. En last but not least: een supergrote achtbaan! Dus Lieke en ik kregen natuurlijk meteen de kriebels, achtbaanfreaks die we zijn. We liepen het New York New York hotel in en ook daar troffen we meteen een groot casino aan. De binnenkant was ook hier echt enorm, niet te beschrijven. Het leek net heel disneyland in 1 grote ruimte. Nadat we eindelijk de ingang van de achtbaan hadden gevonden, kwam een teleursteling. Het kostte 14 dollar per persoon per ritje, en twee kinderen van het andere gezin waren te klein. Dus we besloten met z'n tweeën te gaan als het andere gezin Vegas uit ging (zij bleven namelijk tot een uurtje of 4). Verder nog een beetje Vegas rond gelopen, en toen afscheid genomen van het andere gezin. We zien ze de hele vakantie niet meer, heel jammer want het was supergezellig. Er komt zeker een reünie. Lieke en ik zijn toen de achtbaan ingegaan, wat we niet hadden mogen missen. Echt, als je naar Las Vegas gaat: ga in die achtbaan. You don't wanna miss it. Je ziet heel LV en het is nog echt een leuk ritje ook. Daarna zijn we naar het MGM hotel gegaan, dat met ruim 7000 hotelkamers het grootste hotel ter wereld is. Hier hebben we in het rainforest café, dat helemaal omgebouwd was tot -big surprise- regenwoud. Overal dieren en bossen, helemaal top. Een superaardige serveerster die zich voor komt stellen en ook meerdere malen vraagt of het drankje lekker is. Een gelukje hadden we, er kwam een magician aan ons tafeltje een paar truucjes doen. Hartstikke leuk.

Vervolgens lekker de strip nog een beetje afgelopen en gegeten bij Denny's. We waren eigenlijk al kapot, het kost veel energie om al die grote verrassingen te verwerken. We gingen ook naar de M&M store, waar we uit 24 smaken een zakje m&m's samen hebben gesteld. Bij de kassa scheen dit kleine zakje 9 dollar te zijn, en dit hebben we toen maar niet gedaan. Ook nog de coca cola store en het hard roch café ingeweest. Het werd al donker en we kregen pijn aan onze voeten, maar dit weerhield ons er niet van om nog even naar de eiffeltoren en de bellagiofonteinen te lopen. Hartstikke mooi allemaal. Rond 10 uur zijn we helemaal terug gelopen naar het Luxor, die 's avonds en 's nachts vanuit de punt een laserstraal het heelal in stuurt. Hartstikke mooi om te zien. Vanaf hier hebben we een taxi genomen naar het RV resort. Meteen badkleding aangedaan en in het zwembad gesprongen, een heerlijke verfrissing. Want na een hele dag in een stad lopen waar het zeker wel 40 graden is, is best wel heet! We hebben vandaag ook op zijn minst 10 flesjes water gekocht bij verschillende mensen die op straat ‘cold bottle of water for a dollar' verkochten. Ook vanaf de camping zien we de eeuwige luxorstraal de hemel in schieten. Verliefd op Las Vegas? Dacht 't wel. Kusjes en vergeet niet naar de foto's te kijken die ik erop heb gezet! En bedankt voor alle leuke&lieve reacties op de verhalen!

bekijk dit filmpje als je wilt zien wat Lieke en ik hebben gezien:

Wil

Jeetje jongens wat een avonturen allemaal, zijn het niet een beetje teveel indrukken voor een vakantie!!! Sjaan je gaat toch niet zonder mij zitten gokkken he, dat vindt moeder vast niet goed!!! Nou geniet maar lekker hoor, je doet dit niet iedere dag, dus extra goed in je opnemen he!! Je weet het he, heel veel foto's in je hoofd nemen!!!! Dikke kus Wil

marja, yael, jessy en sarah

Hoi meiden, wat ontzettend leuk om jullie op deze manier te volgen. Het is jullie zo gegund om zo'n mooie reis te maken. ik hoop ooit ook eens zo'n mooie reis te maken en kom dan zeker informatie bij jullie halen. Hier alles oke, de auto is een uitkomst omdat jessy vaak in zoetermeer moet trainen. Morgenochtend, dinsdag 13 juli gaan we naar Parijs en Sarah, de vriendin van Jessy, en Jessy hebben net getraind en gaan zo in de huiskamer slapen.Yael is nog even naar haar lover en komt zo thuis. Ze gaat gezellig mee zodat we haar verjaardag in Parijs kunnen vieren.Ze is afgelopen weekend naar North Sea Jazz geweest en heeft het super gehad. Ik ben blij dat ze er zo van genoten heeft. Ik hoop op le PARC ook een computer te vinden zodat ik jullie verder kan volgen.Nou meiden heel erg veel plezier en tot schrijf. we zijn 17 juli weer terug dus dan ga ik in ieder geval verder lezen. Dikke kus van Marja, Yael, Jessy en Sarah

Kokkie

Super, super, super. Wat een avonturen! En jullie hebben nog 4 weken te gaan! Zijn jullie het nog niet zat?????????????????? We zouden er graag bij willen zijn.
Doe goed je best in LV. Wellicht verdien je de vakantie terug!! Wij gaan donderdag naar Stockholm en een weekje later nog naar Leuven. Hoef je heus niet te lachen hoor is ook heel leuk!!!!!!!! Blijf genieten en Ellen...... alles goed met het koppie? Kus M&M

Peter en Mieke

Het moet echt waanzinnig zijn, al die indrukken. Het is echt super leuk om alles zo te volgen.
Geen idee wanneer jullie dit lezen ,maar Sjaan van harte gefeliciteerd met je verjaardag. We drinken een borrel op je. Heel veel plezier en heel veel liefs van ons