Dag 11 - 12 juli
Dag 11 - 12 juli - Las Vegas
Parijs, Venetië, New York, Rome.
20:40 lokale tijd - Camping
Vandaag alweer zo'n geweldige dag gehad. We begonnen met: uitslapen. Heerlijk, want we waren allemaal nog best moe van gisteren. Rustig gedouched en ontbeten, en toen naar een supermarkt gegaan om weer even eten en drinken te kopen. Sjaan had gister de was gedaan, en alle kleren hangen nu IN de camper aan een paar touwtjes die Sjaan handig heeft opgehangen in de camper. Ook zijn we toen even naar de Las Vegas outlet store geweest, wat ons niet heel erg veel op heeft geleverd, behalve een nieuwe ervaring (supergroot), twee zonnebrillen en een paar oorbellen. Vervolgens daar gelunched.
Uit ervaring wisten we dat we erg veel dorst gingen krijgen in Las Vegas (lees het vorige verhaal over de cold bottle of water for a dollar), dus besloten we zelf veel flesjes water mee te nemen. Gister hebben we het eerste gedeelte gezien, wij dachten dat dit tot ongeveer driekwart van The Strip was. We wisten dat het ‘circus circus' hotel helemaal aan het einde lag, dus het plan was om aan het begin van de strip te parkeren (bij het mandelay bay hotel) en vanaf daar een taxi te nemen naar het einde van the strip. Pas toen we in de taxi zaten beseften we hoe lang the strip eigenlijk is, en dat we gister minimaal tot de helft zijn gekomen. Eenmaal aangekomen bij Circus Circus, een groot hotel met een gigantisch roze gebouw ervoor in de vorm van een circustent, zagen we een bordje met ‘themepark'. Lieke en ik hoopten al op een attractie, maar dit beloofde dus veel goeds. We volgden de bordjes en kwamen aan in die grote 'circustent'. En daar vielen onze monden echt wel even van open. De hartstikke hoge tent had in het midden een soort grote rots, waar we delen van een achtbaanrails konden zien. Ook zagen we een klein reuzenrad, een andere attractie die over de kop ging en nog talloze andere dingen. Het was zó groot. De muziek stond hard en het was een groot feest. Drievliet kan niet op tegen deze indoor pretparkwereld. Het kostte al ruim een kwartier, zeg maar een half uur om de hele tent door te lopen. Lieke en ik wilden natuurlijk in de achtbaan, en dit was de 7$ p.p. toch echt wel waard. Wat een gave achtbaan. In een hotel, maar wel over de kop en grote droppingen. Toen we de circus tent uitliepen kwamen we uiteraard weer in een gigantisch casino terecht. Vervolgens zijn we de strip nog een beetje afgelopen, langs little Italy (waar ze echte gondels hadden) en andere grote gebouwen. De pijn kroop nu wel een beetje onze voeten in, zo groot is alles daar. Veel gelopen in de hitte, op de slippertjes, dus we wilden eigenlijk wel weer terug. Kwamen nog een paul frank store tegen waar Lieke en ik een t-shirtje hebben gekocht. Ook heb ik daar zo'n gigantisch lange Las Vegas beker gekocht, dus die kan ik van mijn lijstje af strepen. Allemaal nog een Las Vegas shirtje gekocht, en vervolgens heerlijk lui een taxi genomen die ons naar de parkeerplaats bracht. Leuk om de strip waar je net twee dagen hebt gelopen, ook eens vanuit een taxi te zien. Toen we op de parkeerplaats waren zijn we nog even naar het Las Vegas sign gereden dat jullie ongetwijfeld allemaal kennen. Ik wilde hier heel graag nog even foto's maken, en hoewel het vrij donker is op de foto, staan we er wel op en zijn wel de lichtjes aan (lucky us!). We zijn allemaal kapot en gaan nu heerlijk een duik in het zwembad nemen. Morgen een lange reis voor de boeg, maar volgens mij vinden we dat helemaal niet zo erg. We zijn namelijk wel even toe aan wat rust. Tot morgen, met waarschijnlijk een stukje van Lieke! Kusjes.Reacties
Oh , ik wou dat ik er bij was, ben echt wel een beetje jaloers hoor!!!En dat jullie moe zijn kan ik me goed voorstellen doe dan vandaag maar een beetje rustig aan!!!
En zussie van harte gefeliciteerd he, wel vervelend voor je dat je je verjaardag zonder mij moet vieren, maar dat zal wel lukken denk ik! Maak er een hele fijne dag van en wij drinken wel een wijntje op je hoor! veel liefs van jezus.
We kijken nu al uit naar het verhaal van Lieke! Heeft zij het ook zo naar haar zin?????? We zullen het wel lezen.
Wat een bijzondere ervaringen allemaal. En.......... hebben jullie al gezongen voor Sjaan? Wij wel en we nemen er natuurlijk één vandaag (of 2). Tot de volgende keer! Kus M&M
Dat nou uitgerekend ik je verjaardag vergeet, nou ja, ik wist het eigenlijk niet. GEFELICITEERD en kussiez.
Mijn vakantie is helaas weer even iets minder, mijn moeder is gisteren overleden. Ondanks haar leeftijd (90) komt het altijd onverwacht en is het heel verdrietig. Ben gelukkig de hele week iedere dag bij haar geweest. Vrijdag komt mijn broer uit LA, waar Didier op het moment is. Hij blijft daar en heeft net als jullie een super tijd in Amerika. Gisteren was hij in Hollywood, Morgen nog naar Universal studio's.
Ik lees steeds jullie leuke reisverslagen, super!
veel liefs aan jullie allemaal, Franskaasje