Dag 22 - 23 juli
Dag 22 - 23 juli - Los Angeles
Take me to New York, i'd like to see LA
21:30 lokale tijd - camping
Vandaag hadden we een leuk reisdagje. We werden wakker met de geur van worstjes en pancakes van de buurman. We genoten nog na van Seaworld wat helemaal geweldig was, en besloten om zelf ook lekker met pancakes te ontbijten. Hartstikke lekker. Nadat we afscheid hadden genomen van de tokkiebuurman en Ellen hem een beesie had gegeven gingen we weg. Ik vind het zelf een hele leuke weg die we hebben gereden, zo door San Diego! Vandaag was het plan om een heel kort stukje te rijden. We wilden namelijk morgen aankomen in Los Angeles. We reden langs de kust en hebben daar bij een aantal RV Parks gevraagd of we voor 1 nachtje er konden staan, maar dit is nergens gelukt aangezien het weekend is en de Amerikanen er zelf gaan staan, zo aan het strand. We besloten om de gereserveerde camping in LA te bellen om te vragen of we een nachtje eerder konden komen, en dit was geen probleem. We moesten voor half 7 binnen zijn, en het was een uurtje of 1, dus we hadden nog wel even! We besloten om lekker op het strand te gaan lunchen met hotdogs die we gister geBBQd hadden. Om op het strand te kunnen parkeren en op het strand te mogen moesten we 15 dollar betalen, maar dat hebben we toch maar gedaan. Ik bedoel, we zaten op Laguna Beach aan de Pacific Ocean! Not so bad, right!? Het strand was niet zo breed, wel erg lang. De golven waren niet zo hoog als in Frankrijk, het was ook geen surfstukje. Maar we hebben daar lekker genoten van de hotdogs. We hebben niet gezwommen overigens! Wel zijn we nog een half uurtje langs de zee gelopen om schelpen en stenen te zoeken. We hebben een paar mooie dingetjes gevonden en mee de camper in genomen. Toen gingen we verder met onze reis naar Los Angeles. Deze duurde, tegen alle verwachtingen in, érg lang. Het was namelijk spits en afgezien van de 6 banen brede weg, stond het helemaal vol. De camping was erg lastig te vinden, maar de weg was wel heel gaaf om te zien. We waren namelijk in LA! We reden door de Beverly Glenn Str. Waar beroemdheden wonen (beverly hills). We hadden geen kaart wie waar woonde, dat gaan we namelijk over een paar dagen pas doen. Op een gegeven moment stopten we even voor een momentje om op de kaart te kijken. We stonden aan de kant van de weg, en we hebben welgeteld 8 toeristenbussen voorbij zien komen die even stopten bij het huis waar we voor stonden en druk foto's begonnen te maken. Toch wel benieuwd wie daar nou woont, waarbij wij even op de stoep een plattegrond hebben staan bekijken.
Om kwart over 6 reden we de camping dan eindelijk binnen. Een hele aardige vrouw met een chihuahua van 7 weekjes oud heetten ons welkom en we kregen een prima plekje toegewezen. We zitten net buiten het centrum, en het sanitair en alles is prima. Een prima camping, alleen jammer dat er geen zwembad is, want we staan hier wel 4 nachten. We hadden helemaal niks in de camper qua eten, dus zijn Sjaan, Ellen en ik even gaan lopen op zoek naar een buurtsuper. Een beetje een nare buurt, veel jongeren en het voelt een beetje als een ghettobuurt. Een supermarkt konden we niet vinden, dus hebben we bij ´del taco´ heerlijke burrito´s gehaald, meegenomen naar de camper en lekker opgegeten. Toen hebben we even met z´n allen bij elkaar gezeten en de planning gemaakt. Het ziet ernaar uit dat we morgen Hollywood enzo ingaan, dus gewoon Downtown LA, overmorgen Universal studios, en de dag erna Six Flags! Six Flags is een park met heel veel achtbanen, waarvan er 3 in de top 10 engste achtbanen ter WERELD staan.... Wel spannend! Ben benieuwd of Lieke en ik overal indurven haha! Maar dat zien we dan wel weer, eerst hebben we superveel zin om naar Los Angeles de gaan! Yes! Kus.