Dag 29 - 30 juli

Dag 29 - 30 juli - Morro Bay

Traveling around

19:40 lokale tijd - camping

Hee iedereen! Vandaag hadden we een reis/chill dagje. Half uitgeslapen, een beetje wakker gemaakt door de langsrazende auto's aangezien het enige voorwerp dat ons van de Highway 1 scheidde een muurtje was, en toen lekker vertokken, op naar Pismo beach en uiteindelijk Morro bay. Met het geweldige nieuws van gister zijn we lekker de weg op gegaan, hebben eerst even boodschappen gedaan en toen een paar uurtjes gereden. Nog getankt en weer verder gegaan. We maakten een tussenstop bij Pismo Beach, wat niet heel bijzonder was. We zijn even het strand op gelopen en het was erg koud, dus niet lekker genoeg om op het strand te liggen. Wat wel bijzonder was was dat er een campground óp het strand was, je kon dus gewoon het strand op rijden en dan kon je je plekje zoeken. Hebben we niet gedaan hoor, want we vonden er niet zo veel aan. We hebben in de camper lekker gelunched en zijn toen weer doorgereden. Na een tijdje kwamen we aan op de camping en besloten we lekker op de camping te blijven. De mist hangt hier in de bergen maar volgens onze buren is dat normaal. Lieke en ik zijn lekker gaan zwemmen in het verwarmde buitenbad, aangezien we wel een weekje niet meer hebben gezwommen. Dus gewoon een beetje gechillt, beetje niets gedaan en beetje filmpje gekeken en geïnternet. Heerlijk. Ook truien aangedaan want het is hier best fris! Op een gegeven moment riep onze buurvrouw ons, en toen stonden er verderop in de bosjes twee herten, een grote en een kleine. Heel leuk om te zien. Lieke en ik hebben nog een eekhoorn gespot en Sjaan en Ellen een bijzondere roofvogel. Toen kwam er leuk nieuws: we hebben voor morgen een whale watching tocht geboekt! Met een boot gaan we de zee op om dolfijnen, walvissen en hopelijk een blue while (blauwe vinvis) te zien. Heel erg veel zin in! We zijn erg blij dat we van de highway camping af zijn en hopen vannacht in slaap te kunnen vallen met het geluid van eekhoorns die bomen in klimmen in plaats van hard toeterende truckers. Kusjes from Morro Bay, Seal.

marja

Hoi meiden, hier alles goed. Dank voor sms maar durfde niet te sms en vanwege tijdverschil. Frans en ik op een mooie camping en lekker weer. Ga van de week even bijlezen tijd nu bijna op.
Dikke kus Marja en Frans